Gözleme


Geleneksel gözleme her kadar Türk damak tadına en uygun hamur işi olsa da hem hamurunun açılması hem de servis edilmesinin ( pişirilmesi ) zorluğundan ötürü menülerde yerini hazır yufkadan yapılmış gözlemeye bırakmıştır.

Buna bir çözüm olarak el açması çiğ donuk gözleme ürünümüzü piyasaya çıkardık.

Ürün fabrikamızda anneler tarafından elde açılıp gelenekselliğini bozmadan üretilmektedir.

Her koli 5 tane olacak şekilde paketlenmiştir.

SERVİS EDİLİŞİ

Ürünler donuk olduğu için mikrodalga fırının buz çözme modunda 1 dakika çözülmesi gerekmektedir.

Daha sonra sac pleyt  , gözleme sacı yada teflon tavada 6-7 dakikalık bir pişim süresi sonrasında servis edilebilir.

GELENEKSEL GÖZLEME ÇEŞİTLERİMİZ

PEYNİRLİ GÖZLEME  : En güzel lezzet ve pişim sonrası kalite için içerisinde yağlı beyaz peynir , süt loru ve kaşar peyniri bulunmaktadır.

PATATESLİ GÖZLEME  : Gözleme’de kullanılan patates tesisimizde soyulup haşlanır . Yine tesisimizde soyulup kavrulan taze soğan ve baharatlar ile elde edilen karışım ile karıştırılıp hazırlanır.

Ürünlerimizde toz püre kullanılmamaktadır.

ISPANAKLI GÖZLEME : Temizlenip ayıklanmış ıspanak ile daha önceden hazırlanmış soğan- baharat karışımı ile hazırlanır.